29 Dec 2006

55 and older

M6ned siin plaanivad kolida ning seet6ttu k2isime t2na kortereid vaatamas. Midagi erilist me ei leidnud, kuid otsustasime pilgu peale visata ka paarile v2iksemale majale. S6itsime autoga ringi ja n2gime sellist suht ilusat naabruskonda. L2ksime sisse ja koputasime renting office-i uksele. Vastu tuli meile umbes 85 aastane vanapapi. Kysisime, et kas neil on 2kki m6nda maja rendile anda v6i myya. Papikene ei osanud esialgu midagi vastata ja kutsus umbes oma 90 aastase naise.

L6puks tuli neil kahepeale meelde, et jah, yks maja siiski on, kuid selle eest kysitakse hinge hinda ja ausalt 8eldes pole see asja v22rt. No mis siis ikka. Hakkasime juba v2lja astuma, kui eideke kysis, et kas me otsime elamispinda endale. Meie noogutasime. Siis tuli ta v2lja aga sellise toreda teadaandega, et.. aga meil on siin 55 and older community, mis yhes6naga t2hendab siis, et k6ik, kes selles naabruskonnas elavad peavad olema 55 aastat vanad v6i vanemad.

Vabandasime ja ytlesime, et sorry, we didnt know.

Tykk aega ei osanud kohe mitte midagi 8elda. Et ilusas kohas elada, pead olema penskar. Naljakas. Imestasime veel, et miks ei olnud sildi peal kirjas, et see vanurite piirkond on. J6udsime autoga umbes 300 meetrit s6ita, kui j2rgmine silt juba silma hakkas. Seal oli juba kirjas, et 55 and older. Umbes veel 200 meetri p2rast oli silt 65 and older.

Keerasime otsa ringi ja tulime koju 2ra. Maja l2heme ostma siis umbes 33 aasta p2rast ;)

No comments: