22 Mar 2007

Palju 6nne Tikrile !!!

Ma kohe pean Tikri auks midagi kirjutama. V-olla on mul ka sellep2rast selline tunne, et ma kaks klaasi veini endale sisse kallanud juba olen, kuid Tikrikesel on t2na synnip2ev ning Teie k6ik loete hetkel minu esimest pyhendus-postitust.
*
Tegelikult tahtsin ainult 8elda, et Tikker on v2ga hea s6ber. Ma m2letan isegi k6ige esimest hetke, mil ma temaga tema esimesel proovip2eval MSNis r22kisin. Meie MSNi nimes oli, et Liis on t2na t88l ja loomulikult oli mul vaja hakata r22kima, et no misasja, ma ei ole ju t2na t88l (ise samal ajal muidugi teades, et keegi nimekaim seal kohal on). Ja siis ta kirjutas mulle vastu. Ma ei m2leta t2pselt, mis ta kirjutas, kuid ta hakkas mulle kohe meeldima ja ma ei j6udnud 2ra oodata, millal t88le saaks, et uut tydrukut n2ha :P.
*
Umbes pool aastat peale tema Photopointi tulekut kolisime kokku. V6in ausalt 8elda, et ta on parim toakaaslane, kes mul ealses olnud on. V2ga v2ga minu moodi. Ja me saime/saame lihtsalt nii super h2sti l2bi ja kujutage ette, et j2rgmine n2dal on ta juba Londonis. Nii tore saab olema, lihtsalt nii nii tore. Tikker on h22222sti kallis ja ainult tema auks olen ma n6us keset p2eva veini jooma. See ju t2hendab midagi.. Irw. Ja kolmap2eva lunisin ma pereema k2est vabaks, et talle lennujaama vastu minna, sest ma ei suuda 2ra oodata, millal ma teda j2lle juba n2en. *Jumps up and down*.
*
PALJU PALJU 6NNE SULLE JA...... head uut aastat ;).
*
Ma l2hen nyyd maili vaatama... :D

2 comments:

Anonymous said...

tikker ja parim toakaaslane? hahahahaa!!! olen temaga palju aastaid tuba jagand ja julgen vastupidist väita (6)

MariMurakas said...

oi oi kui keegi minu 6e kohta sama moodi kirjutaks, siis ma ka elusees ei usuks seda ;)