17 Jan 2007

Tallinn

Woohooo.
Vanas korteris on hea olla. Kahju, et Tikrit pole :(. Aga siin on päris kuusk. Ma polegi see aasta toas päris kuuske näinud, sest meil oli kunst kuusk, kuna Tanya on allergiline. Siin on mu kuulsad Hansapangast saadetud kommid ja siin on lihtsalt selline mälestusi meelde toov õhkkond. Ma võiksin siia lausa kauemaks jääda.

Umbes 12 tunni pärast lendan Londonisse. Lennukid ajavad mul viimasel ajal südame pahaks. Ainult lendamine ja pakkimine. Tüütav on. Tahaks juba kuskile jääda. Kauemaks kui kuuks ajaks. Loodetavasti jään ka. Ma olen suht excited about it. Fotoka võtan kaasa ja hakkan palju pilte tegema. Võib-olla panen kuskile netti üles ka. Vaatab. Ja Iiris on seal ja Kanters tuleb veebruaris - nii lahe. Ma tõesti arvan, et kõik läheb veel hästi. Mulle meeldin kui asjad lähevad nii, nagu ma tahan. Ja praegu ma tahan, et kõik läheks hästi. Ei ole ju palju palutud.

Täna sõitsin taksoga, kus oli telekas. Eriti pro.

Trenni sai ka natuke tehtud. Nimelt mul on kaks rasket kohvrit, kaamera kott ja läpaka kott, mis tuli neljandale korrusele tarida. Aega võttis kogu protseduur umbes 15 minutit ja ma tunnen, kuidas mu musklid tunda annavad. Vähemalt on millestki mõnikord ka kasu.

Kõht on tühi. Peaks enne magama jääma, kui ma võõrast külmkappi rüüstama hakkan.
Ma olen nüüd ju külas. Behave my dear, behave

1 comment: