5 Feb 2007

Aidake!

Igal teol on tagajärjed. Olen tähele pannud, et E. ja M. ei olegi kogu aeg viisakad hea käitumisega inglid. Ka nemad lähevad närvi ning siis E. karjub nagu kõrist tuleb ja M. vastab kerge vägivallaga.

Ma siis täna teatasin, et kui ma veelkord kuulen, et keegi karjub ja kui ma veelkord näen, et teist löödakse, siis tulevad ka tagajärjed. Nemad tegid suured silmad, et mis? No tõesti, mida ma siis teen, mis need tagajärjed võiksid olla. Ma lubasin, et homme mõtlen. Tahaks midagi teistsugut välja mõelda. Nurka ma kedagi panema ei hakka ja "god will hate you" teemast ja muust säärasest ähvardamiset hoian ka eemale. Samuti ei hakka ma neid ära ostma. Võiks olla midagi põnevamat, kuid samas kergelt ranget, mis neid ka kasvataks. Aidake mõelda.

***

Nädalavahetus oli tore. Käisime baaris ja tantsida sai ja siidrit ja tequilat. Ma ei mäletagi, millal ma viimati tantsida sain. Poodides sai ka konnatud. Seoses sellega, ma ostsin ühe triibulise rohelise kampsaka, millele jäeti see vana magnetiga turvaelement külge ja ma ei tea, kuidas seda ära saada. Pärast tõmban katki ja siis on sada häda. Muidugi, eks ma võin selle ka poodi tagasi viia ning esiteks alet ning teiseks vabandust nõuda :P aga fakk.. ma tahaks seda ju kanda ja ma arvatavasti ei saa üldse enne järgmist nädalavahetust Londonisse. Oeh, mida ma küll teen.

***

Juua mul tegelikult ei lubata nagu enamus juba teavad. Varsti ei lubata vist enam peole ka. Sellist suhtumist oli tunda küll. Aga vot siis tulevad juba tõsisemad tagajärjed, sest ma ei lase oma elu kontrollida!!!

***
Mul on uus lemmik laul

Good morning starshine, the earth says hello
you twinkle
above us, we twinkle below
good morning starshine, you lead
us along
my love and me
as we sing our
early
morning singing song
gliddy glub gloopy nibby nabby
noopy
la la la - lo lo
sabba sibbi sabba nooby aba
naba
lee lee - lo lo
tooby ooby wala
nooby aba
naba
early morning singing song
Good morning . . .
gliddy glub gloopy . . .
Singing a song, humming a
song
singing a song
loving a song, laughing a song
singing a song
sing the song
song the sing
song
song song sing
sing sing sing song
song song song
sing
sing sing sing song


Happy happy song.

***

Head ööd!

3 comments:

Smaragd said...

Eee, ei saa midagi mängida? Et sina nt ei räägi nendega tund aega?

MariMurakas said...

kusjuures ma prooviin sellist varianti, et ma lähen oma tuppa ja tulen tagasi, kui te normaalsed olete..oi M pistis niimoodi röökima, et ära mine ära mine. Tal on väga suur hirm üksijäämise ees.

Anonymous said...

tegele selle pönniga, kes midagi teind ei ole ja ära lase teist ligi. usun, et se aitab