9 Feb 2007

Charlottes Web ja muud loomad

Charlottes web

Kõikidele, kes ämblikke kardavad. Suurepärane film ja hirmust pole enam raasugi! Tegelikult ei karda ma üldse enam putukaid. Lapsed leidsid meil toast ükspäev wood bug`i. Mingi kõvakooriklane. Oi kus ma ehmatasin ja karjusin. E. seevastu korrutas, et kui nunnu ta on. Võttis sülle ja puha. Pärast oli teine surnud. Muahaa.

Üleüldse on meil igasugu imelikke loomi siin. Täna käisime tiigi juures ning seal olid mega meetri suurused haned ja krantsi suurune part. Kui autoga sõita siis tee peal kondavad ka mingid erilised pruuni värvi pardi suurused linnud, kel kuulmismeel absoluutselt puudub, seetõttu aetakse neid kogu aeg alla. Ma oleks ka ääre pealt ühele ükspäev otsa sõitnud, kuid sel raisal vedas. Kui me Iirisega Hyde Pargis käisime, siis seal tiigis ujusid ka erilised värd-jalg linnud.

Sellel pildil pole jalgu eriti näha, kuid sellised nad olid. M. väidab iga päev kui me kooli sõidame, et ta nägi põõsastes water buffalosid. Ei tea, millised need välja näevad. Hobuseid on meil ka iga nurga peal muidugi. Ja lambaid. Ja kitsi. Ja meeletus koguses oravaid. Nendest hanedest lähen teen ükspäev (v-olla homme) pilti.

Aga minge kõik kinni Charlottes Web`i vaatama, see on tõesti tõesti hea!

P.S. Iiris tuleb külla täna. Paneme lapsed magama ja teeme väikse veini ringi :D

Mõnus.

No comments: