K vs. V
Küsimus: Keedetud mahlased porgandid, brokkoli, lillkapsas, rohelised pikad-peenikesed oad - huvitav miks ma Eestis oma juurvilju praadisin?
Vastus: Sellepärast, et Tikril oli lihaüldmaitseainet ;)
Vastus: Sellepärast, et Tikril oli lihaüldmaitseainet ;)
3 comments:
kas sellest peaks järeldama, et sa praed inglismaal ka juurvilju? või et sul tuli lihtsalt nende isu? kas seal üldse leidub liha üldmaitseainet?
krt, enda oma võtan igatahes kaasa, ei saa eales kindel olla (6)
ei prae.. lastele keedan ja ise söön ka. täitsa hääd on. maitseaint aga ma näinud siinsetes poodides jah ei ole. Mõnikord tahaks endale ikka salaja praadida, kuid ilma aineta ei saa :(
hahahahaaa! tikker ja ta kurikuulus liha yldmaitseaine... nu kohe kudagi enam seda näha ei taha. (uvitav kl, miks...)
Post a Comment