17 Feb 2008

Jälle lännu

Nädalavahetused mööduvad viimasel ajal nii jube kiiresti. Alles oli reede õhtu ning juba hakkab pühapäev otsa saama. Aeg tõttab ning mulle ei sobi see. Absoluutselt mitte ning nii mõneski mõttes.

Reede õhtu oli nii ilus. Ja ma ei tahagi sellest mitte midagi kirjutada :D

Laupäeval käisime Londonis. Covent gardenis niisama ja isegi Londoni trantspordi muuseumis, hehe. Sattusime ühte ägedasse poodi, kus olid nii ägedad riivid. Noh, need, millega saab juustu riivida jne. Kui ma järgmine kord Eestisse tulen, ostan ühe koju kaasa.

Õhtul läksime baari ning klubisse ning koju jõudsime alles kella viieks. Oi oi, öösel oli nii kuradima külm. Ning taksojuht oli ka jopski. Tuli meile järgi külma autoga (ütles, et oli just voodist tõusnud ning meie tema esimesed kliendid) ning viis meid koju pea terve tee külmas autos ning aken oli tal ka veel lahti. Kui kohale jõudsime, siis hakkas tiba soojemaks minema, aga siis oli juba hilja. Siis pidime ju jälle õue minema.

Aga õhtu oli tore. Sain jälle kaks uut tutvust juurde ning lõbus oli. Kell kolm öösel kubises Londoni kesklinn inimestest nagu oleks keskpäev. Jalutasin külmas koos just tulelt tulnud hot dog'ga ning tundsin end vägagi hästi. Palju pole vaja, pisikesed asjad on need, mis õnnelikuks teevad.

Täna magasin väga väga väga väga kaua.

Homme magan väga vähe.

Rohkem ei viitsi kirjutada praegu, külm on ka...


No comments: