23 Feb 2007

Uni

Huvitav, millal ma enam väsinud ei ole. Unine olek on mu üle terve tänase päeva võimust võtnud. Tuhkagi pole teinud, kuigi plaanis oli arsti juurde minna, postkontorisse, et sealt D1 vorm UK autojuhilubade jaoks haarata ja muud pisiasju teha. Selle asemel olen peaaegu terve päeva kas maganud, E.`t väntsutanud või siis arvutis olnud.

Üks võimalus, miks ma nii unine olen on vast veel. Nimelt olin ma kella kuueni hommikul üleval ning vaatasin Nikki ja Heleni suhte kulgu youtube`st. Tüübid siis pärit ühes minu lemmik seriaalist "Pahad tüdrukud". No huvitav oli!

Hmm, muide jõin ma eile ära 4 klaasi veini ning hommikul millegi pärast oli tunda kerget pohmelli. Ka see võis unisusele kaasa aidata.

Ja tegelikult tahaks ikka ära magama.

Homme lähen Londonisse. Ostan ilusa jaki ära (kui see veel alles on). Hiljem vaatab edasi. Ei tea, kas ma rongijaama üldse sõita saan. Bensiin on ikka nii otsas. Mulle ei meeldi tankida. See tankla asub siin ka poolenisti mäe peal ja on tibatilluke ning autosid alati täis. Tahan suurt ja avarat tanklat!

E. käis head-ööd ütlemas. Küsis, et ega ma ära ei lähe. Ma vastasin, et praegu mitte, aga homme lähen ja ööseks tagasi ei tule. Küll kukkus paluma, et ma koju jääksid..

"Please stay home, I dont want you gone, you cant go anywhere"
"I´ll be back I promise"
"Allright then. Good night. Not going anywhere today?"
"No, I´ll be right next door. Night"

Sweet

Paar lauset ta ütles veel, aga ma ei viitsi trükkida. Ma ei viitsi midagi teha. Tanya ajas ka närvi mind praegu. F*ck küll.

Ma tahaks, et oleks juba suvi.

1 comment:

tikker said...

mina tahaks näiteks, et ma oleks juba londonis ;)

aga see on armas, et su lapsed sinuga hästi läbi saavad :)