7 Feb 2008

Vot mis lugu

Ma tulin Inglismaale 2007 jaanuaris. Siis elas minu pere suures kollases majas. Me kolisime täiesti uude majja juulis. Nad ise planeerisid ja ehitasid, tegemist on väga pro majaga, ainuke miinus, et sõiduteele liiga lähedal ning aed väike. Neid fakte silmas pidades oli neile ammu selge, et igaveseks siia elama ei jääda. Aga no nii, paariks aastaks ikka.

Möödunud on 6 kuud. Seitsmes jookseb. Ning täna käis meie maja vaatamas kinnisvaraagent, kes seda kohe kohe müüma hakkab. S´l on juba järgmine elukoht ka vist välja vaadatud, täpselt ma ei tea, mis värk on, sest otseselt pole keegi mulle midagi öelnud, kuid eile oli kuulda, et S. ostab täna uue maja juba ära ka ning varsti hakkame meie jälle kolima. Nii palju siis paarist aastast. Mina pole üldse õnnelik, ma ei taha kuhugi kolida, mis sest, et uuel majal on bassein ning tenniseväljak. Mulle meeldib siin ning nii hea ja privaatne on. Võib muidugi loota, et nad ootavad kolimisega nii kaua, kuni ma ära lähen, kuid see on ka konks ju. Millal ma üldse lähen? Ja tegelikult ma ei usu, et nad ootavad.

Loodetavasti õnnestub mul homme selle kohta midagi täpsemalt välja uurida. Nimelt läheme me kõik homme õhtul sööma ning kui mul üks jook juba sees on, siis olen oma uudishimulike küsimustega julgem ka.

Head äsja alanud roti aastat ka kõigile ning aitäh kodustele, kes ka sõnumi saatsid !!! :D

Ma ei saa vastu saata, mul krediit otsas :(

Homme, kui pilt selgem, kirjutan uusti.

1 comment:

P2smer said...

Bassein on lahe:D